Email us: Sara@GoldenOpportunity.se

Om oss

Sara BernMakarna Sara och Mats Bern grundade företaget Golden Opportunity 2009. Mats har numera fullt upp som chef och executive/agile coach på Ericsson, och är inte längre aktiv i Golden Opportunity. Sara brinner för att stötta ambitiösa, omtänksamma ledare att få mer självgående och avspänd personal.

 
Sara har mer än 30 års yrkeserfarenhet från privata som offentliga sektorn, inom telekom, data och finansområdet. Detta ifrån internationella företag, mindre företag, statlig verksamhet, och som egen entreprenör. Ansvarsområdena har varit av affärsmässig, teknisk såväl som operationell karaktär. Hon bär med sig en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla människor.

 
Hon utbildade sig till civilingenjör på Datateknik med Ekonomisk inriktning, från Luleå Tekniska Högskola, Chalmers och Universidad de Salamanca i Spanien. Hon har bland annat lett verksamheter och projekt i mångmiljonersklassen, spritt på flera kontinenter samtidigt. Hon har etablerat nya avdelningar och bidragit i större förändringar av mindset. Hon har också t.ex. på Nasdaq OMX ansvarat för teknisk drift worldwide,  och fungerat som Quality Manager. Se bakgrund på Linkedin.

 

 
Sara är bland mycket annat Agile coach, Executive coach, Förändringsledare, RMP master (Reiss Motivation Profile), Orangino Work handledare, oberoende licensierad LifeSuccess Konsult. Hon är också certifierad EFT practitioner, Advanced MET practitioner, och BSFF practitioner. Språkmässigt behärskar hon svenska och engelska väl samt  talar också tyska och spanska.

 

 
Maria Bern är Saras dotter (född 2000) och samtidigt hennes medförfattarinna till Green Smoothies – Weight Loss Recipes. Faktum är att det var Maria som startade med att på Saras uppmaning i en fil skriva in alla notislapparna som vi hade skrivit recepten på och satt på tillbringarna med smoothies vi provade. Därefter blev det ett gemensamt projekt där Maria valt titlar, bilder, gjort sökmotoroptimering för titlar, editerat texter m.m. Hon är också en fullfjädrad partner i workshops och seminarier.

 

På fritiden gillar Maria allt som har med musik och skådespeleri att göra. Eller ridning.
 
 

 

An Chen: Då vi har viss iPhone app utveckling utomlands tar vi stöd av vår kinesiske visstidsanställde An Chen.

 

PRESSKIT:
Högupplösta bilder på Sara, Maria och företagslogo finns här.